ΣΠΟΡ

Roland Garros: Ήττα για τη Γραμματικοπούλου στην ιστορική πρεμιέρα της

Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Intime

Roland Garros: Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ηττήθηκε 2-0 σετ (6-1, 6-2) από την Ντάρια Σάβιλ στην παρθενική της παρουσία στο κυρίως ταμπλό του γαλλικού Grand Slam.

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε το δεύτερο major τουρνουά της σεζόν η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρέθηκε για πρώτη φορά στον πρώτο γύρο του Roland Garros.

Η Γραμματικοπούλου, η οποία πέρασε από τρεις προκριματικούς γύρους, ηττήθηκε από την Αυστραλή, μετά από 72 λεπτά, καθώς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο σερβίς της.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή ήταν η δεύτερη παρουσία της σε κυρίως ταμπλό ενός Grand Slam, μετά την παρουσία της στο US Open το 2021.

Φοβερή και τρομερή η Σβιόντεκ, αποκλείστηκε η Οσάκα

Η εκπληκτική Ίγκα Σβιόντεκ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Λέσια Τσουρένκο, επικρατώντας με επιβλητικό τρόπο. Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης νίκησε 2-0 σετ (6-2, 6-0) σε μόλις 55 λεπτά, ξεκινώντας με εμφατικό τρόπο την πορεία της στο Roland Garros. Η νίκη της Ουκρανής, η οποία προερχόταν από τα προκριματικά, ήταν η 29η συνεχόμενη για την Πολωνή τενίστρια.

Η Αμάντα Ανισίμοβα έβαλε πρόωρο τέλος στην πορεία της Ναόμι Οσάκα στο γαλλικό major. Το Νο27 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε με 2-0 σετ (7-5, 6-4) σε 90 λεπτά.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σάκκαρη: Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και με 2-0 σετ προκρίθηκε στον β’ γύρο του Roland Garros