ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Επιστρέφει στη δράση στο Μόντρεαλ – Η ώρα και το κανάλι

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Photo/Jim Rassol

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, για πρώτη φορά μετά τη συμμετοχή του στο φετινό Wimbledon, αγωνιζόμενος στο National Bank Open του Μόντρεαλ.

Πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο Masters του Καναδά είναι ο Τζακ Ντρέιπερ, ο οποίος προέρχεται από τα προκριματικά.

Θα είναι η πρώτη αναμέτρηση του Έλληνα πρωταθλητή, με τον Βρετανό Νο82 στον κόσμο, ο οποίος προέρχεται από την επικράτηση με 2-0 σετ (6-2, 6-3) επί του Ούγκο Γκαστόν.

Ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά, μετά τον επεισοδιακό αποκλεισμό του από τον Νικ Κύργιο στο Wimbledon, έχοντας ως στόχο την πρώτη του νίκη στο National Bank Open του Μόντρεαλ, καθώς όλες οι προηγούμενες έχουν σημειωθεί στο Τορόντο.

Νωρίτερα, επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του στο Laver Cup, το οποίο θα γίνει το διάστημα 23-25 Σεπτεμβρίου στην «O2 Arena» του Λονδίνου.

Η ώρα και το κανάλι

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Τζακ Ντρέιπερ είναι προγραμματισμένος για τα ξημερώματα της Πέμπτης. Θα ξεκινήσει όχι πριν τις 03:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport6HD.

Σχετικές ειδήσεις