ΣΠΟΡ

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Καρέ - καρέ ο συγκλονιστικός τερματισμός υπό βροχή στο Μόναχο

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Καρέ - καρέ ο συγκλονιστικός τερματισμός υπό βροχή στο Μόναχο
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Ανεπανάληπτη η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έγινε η πρώτη γυναίκα που κάνει νταμπλ στο βάδην σε 35 και 20 χιλιόμετρα σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ασύλληπτος θρίαμβος για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που έγραψε ιστορία στο Μόναχο. Έγινε η πρώτη γυναίκα αθλήτρια που έκανε «νταμπλ» χρυσών μεταλλίων στα 35 και τα 20 χιλιόμετρα βάδην σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, χαρίζοντας μια ακόμα σπουδαία επιτυχία στα ελληνικά χρώματα.

Η 38χρονη αθλήτρια με μια σπουδαία κούρσα στους δρόμους του Μονάχου, κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση κάτω από καταρρακτώδη βροχή και να σηκώσει τη σημαία της Ελλάδας στον ψηλότερο ιστό!

Καρέ-καρέ ο τερματισμός της Ντρισμπιώτη

Το βίντεο με τα τελευταία μέτρα της κούρσας

Αμέσως μετά τον τερματισμό, η Ντρισμπιώτη έτρεξε στα μέλη της ελληνικής αποστολής αλλά και σε Έλληνες που ήταν στην κερκίδα, για να πανηγυρίσει με την ψυχή της!

Η άλλη Ελληνίδα αθλήτρια του τελικού, Χριστίνα Παπαδοπούλου, έτρεξε προς το μέρος της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη και με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της φώναξε «Τι έκανες ρε;»!

«Έμεινα πίσω στο γκρουπ για να παρακολουθώ στο πρώτο κομμάτι της κούρσας», είπε η Ντρισμπιώτη στις πρώτες δηλώσεις στο επίσημο κανάλι των αγώνων και πρόσθεσε: «Περίμενα την αθλήτρια από την Πολωνία και την Ισπανία, δεν ήξερα ότι μπορώ να πάω τόσο καλά αν και είχα ξεκουραστεί. Αισθάνθηκα, όμως, πάρα πολύ καλά μέσα στην κούρσα».