ΣΠΟΡ

Μίλτος Τεντόγλου: Όλο το ΣΕΦ στο... πόδι! Γνώρισε την αποθέωση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Μίλτος Τεντόγλου:  Όλο το ΣΕΦ στο... πόδι! Γνώρισε την αποθέωση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Μίλτος Τεντόγλου: Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης γνώρισε την αποθέωση κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα πάρει μέρος στη διοργάνωση που διεξάγεται στο ΣΕΦ, το οποίο έχει αρκετό κόσμο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αποτελεί πόλος έλξης, κάτι που φάνηκε και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των αθλητών που θα αγωνιστούν στο μήκος. Μόλις ακούστηκε το όνομα του, οι χιλιάδες φίλαθλοι που βρίσκονται στις εξέδρες, αποθέωσαν τον Μίλτο Τεντόγλου. Ο τελευταίος υποκλίθηκε στον κόσμο, ο οποίος δημιούργησε μια τρομερή ατμόσφαιρα.

Ο Τεντόγλου αγωνίζεται, λίγες ημέρες μετά τη συμμετοχή του στο μίτινγκ του Λιεβέν, όπου βελτίωσε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για το 2023, τρεις φορές σε τέσσερα άλματα! Η τελευταία του, μάλιστα, είναι καλύτερη ακόμα και από το 8,40μ. που είχε κάνει στο Τορούν, άλλα ακύρωσε η World Athletics, λόγω παπουτσιών.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Πομάσκι, τα συγκεκριμένα παπούτσια θα διατεθούν σε δημοπρασία και τα χρήματα θα μοιραστούν για τα σεισμόπληκτα παιδιά της Τουρκίας. «Έχω πει στον Μίλτο να κρατήσουμε τα παπούτσια που του ακύρωσαν το άλμα, να τα βγάλουμε σε δημοπρασία, να πάρουμε τα λεφτά για να τα δώσουμε στα παιδιά της Τουρκίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του.

Σχετικές ειδήσεις