ΣΠΟΡ

Γιωρίκας Πιλίδης: Επιστρέφει στη δράση και διεκδικεί την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης

Γιωρίκας Πιλίδης: Επιστρέφει στη δράση και διεκδικεί την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης
Intime

Ο Γιωρίκας Πιλίδης θα αγωνιστεί το Μεγάλο Σάββατο (15/4) σε προκριματικούς αγώνες πάλης, με στόχο την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κροατίας. 

Ο Γιωρίκας Πιλίδης επιστρέφει και επίσημα στην αγωνιστική δράση το Μεγάλο Σάββατο (15/4)!

Μετά τη δικαίωσή του από το ΑΣΕΑΔ και την ακύρωση της ποινής που του είχε επιβάλει η ομοσπονδία της πάλης, ο Έλληνας πρωταθλητής ρίχνεται στη μάχη της πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κροατίας.

Με απόφαση της τεχνικής επιτροπής της ΕΛΟΠ ο Πιλίδης κλήθηκε να αγωνιστεί σε αγώνες πρόκρισης με σκοπό να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κάτι που έγινε δεκτό από τον αθλητή τη Μ. Πέμπτη.

Η Ομοσπονδία σε συνεννόηση με την παγκόσμια ομοσπονδία και την διοργανώτρια χώρα μπόρεσε να πάρει άδεια για τη προσθήκη ενός ακόμα αθλητή της ελληνικής ομάδας πάλης.

Κάτι που σημαίνει πως ο Γιωρίκας Πιλίδης θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την προϋπόθεση ότι θα κερδίσει στον αγώνα πρόκρισης τον πρωταθλητή Ελλάδας Ανδρών της κατηγορίας των 65κ. Φώτη Παπαδάκη, το Μ. Σάββατο (15/4).

Έτσι μετά τις περιπέτειες στο Survivor All Star, ο Έλληνας πρωταθλητής επιστρέφει στην πάλη με στόχο να χαρίσει νέες διακρίσεις στη χώρα μας.

Σχετικές ειδήσεις