ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με στόχο τον τελικό απέναντι στον Μουζέτι - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με στόχο τον τελικό απέναντι στον Μουζέτι - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα
AP Photo/Marta Lavandier

Στέφανος Τσιτσιπάς: Την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό του Barcelona Open έχει ο Έλληνας πρωταθλητής, καθώς αντιμετωπίζει το Σάββατο (22/04) τον Λορέντζο Μουζέτι.

Βέβαια, το έργο του Στέφανου Τσιτσιπά μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς ο Ιταλός τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Μάλιστα, προ ημερών επικράτησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Μόντε Κάρλο.

Ωστόσο, ο Έλληνας πρωταθλητής μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με την τελευταία στο Roland Garros, στην πρεμιέρα του στο τουρνουά, όπου ο Ιταλός έβαλε δύσκολα στον «Στεφ», παίρνοντας τα δύο πρώτα σετ.

Σε περίπτωση που ο Στέφανος Τσιτσιπάς πάρει το «εισιτήριο» για τον τελικό, τότε θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Αλκαράθ-Έβανς, που συνθέτουν τον δεύτερο ημιτελικό. Ο Έλληνας τενίστας έχει βρεθεί δύο ακόμα φορές στον τελικό, αλλά έχει χάσει και στις δύο περιπτώσεις, απέναντι στον Ράφαελ Ναδάλ.

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Λορέντζο Μουζέτι αναμένεται να αρχίσει στις 14:30 και τηλεοπτικά θα καλυφθεί από το Cosmote Sport 6HD.

Σχετικές ειδήσεις