ΣΠΟΡ

Πολύ σκληρός για να αποκλειστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Μαδρίτη!

Πολύ σκληρός για να αποκλειστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Μαδρίτη!
AP Photo/Joan Monfort

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε με την πλάτη στο τοίχο στο πρώτο σετ της αναμέτρησης με τον Σεμπαστιάν Μπάες, αντέδρασε και παρότι ο Αργεντινός ισοφάρισε, πήρε τη νίκη με 2-1 σετ (7-5, 3-6, 6-3) και προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά της Μαδρίτης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει μετ' εμποδίων την προσπάθειά του για διάκριση στο Madrid Open.

Ο Έλληνας τενίστας δεν έπιασε την καλύτερη δυνατή απόδοση για μια ακόμα αναμέτρηση στη χωμάτινη επιφάνεια επί ισπανικού εδάφους, ωστόσο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Σεμπαστιάν Μπάες με 2-1 σετ (7-5, 3-6, 6-3) και να πάρει την πρόκριση για τους «16» του τουρνουά.

Εκεί, όπου θα αναμετρηθεί με τον Ισπανό Μπερνάντε Ζαπάτα Μιράλες (Νο. 42 της παγκόσμιας κατάταξης), ο οποίος νωρίτερα επικράτησε του Ρώσου Ρομάν Σαφιούλιν με 2-1 σετ.

Νωρίτερα πάντως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε ξανά viral με την οργισμένη του αντίδραση προς την οικογένεια και το τιμ του. Η οποία μάλιστα ήρθε μετά από σπουδαίο πόντο υπέρ του.

Συγκεκριμένα ο 24χρονος Έλληνας τενίστας έσβησε set point του Αργεντινού στο 3-5 και στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε το τέταρτο break point του για να μείνει ζωντανός στο πρώτο σετ.

Αντί να το πανηγυρίσει όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε προς το box του όπου βρισκόταν ο πατέρας του, η μητέρα του, ο αδερφός και μέλη του τιμ του, με τη μητέρα του να ζητά να ηρεμήσει!

Ο νεαρός τενίστας, πάντως, κατάφερε να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση στη συνέχεια και να πάρει το πρώτο σετ με 7-5.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σάκκαρη: Θρίαμβος στην «εχθρική» Μαδρίτη - Προκρίθηκε στα προημιτελικά

Σεισμό 2 Ρίχτερ προκάλεσαν οι οπαδοί της Νάπολι στο γκολ του Ολιβέρα (video)

Απέβαλε η γυναίκα του Αϊτόρ - Η συγκινητική ανάρτηση του άσου του Παναθηναϊκού (pic)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξαναχτύπησε - «Αν μπορούσα θα ήμουν ο Ορλάντο Άτλας με ξυρισμένο κεφάλι»

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς Ρότα, αλλά με Σιντιμπέ η προπόνηση - Τι συμβαίνει με τις ιώσεις

Τραγωδία στο NFL: Πνίγηκε η 2χρονη κόρη αθλητή των Τάμπα Μπέι Μπακανίρς