ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Ακραίες χειρονομίες από τον πατέρα του Χάαλαντ - Τον πέταξαν εκτός γηπέδου

Champions League: Ακραίες χειρονομίες από τον πατέρα του Χάαλαντ - Τον πέταξαν εκτός γηπέδου

Champions League: Χαμός στα επίσημα του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με τον πατέρα του Έρλινγκ Χάαλαντ να πετάει φαγητό και να κάνει χειρονομίες στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα η ασφάλεια να τον οδηγήσει εκτός γηπέδου. 

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Champions League στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Μπορεί ο Έρλινγκ Χάαλαντ να μην κατάφερε να σκοράρει και να κάνει τη διαφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά την παράσταση έκλεψε ο πατέρας του, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα από ειδικό μπουθ για VIP καλεσμένους.

Ο Αλφ-Ίνγκε Χάαλαντ ακολούθησε την αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο δεν είδε μέχρι τέλους τον αγώνα, μιας και τον «πέταξαν» εκτός Μπερναμπέου λόγω της ακραίας συμπεριφοράς του.

Συγκεκριμένα, ο Νορβηγός φέρεται να πετούσε φαγητό στις εξέδρες και στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που έκανε τους τελευταίους έξαλλους, ενώ στη συνέχεια φαίνεται σε βίντεο να κάνει απαράδεκτες χειρονομίες.

Εντέλει, ο πατέρας του Χάαλαντ, πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και διεθνής με τη Νορβηγία, απομακρύνθηκε από το σημείο με παρέμβαση της ασφάλειας του γηπέδου, με τον ίδιο και την παρέα του να συνεχίζουν την προκλητική συμπεριφορά τους σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα για το Champions League.

Από την πλευρά του πάντως, ο Αλφ-Ίνγκε Χάαλαντ, θέλησε να δώσει τη δική του εκδοχή για όσα έγιναν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», λέγοντας πως οι οπαδοί της Ρεάλ τα έβαλαν μαζί του, επειδή δεν του άρεσε που είδαν την ομάδα τους να ισοφαρίζεται.

«Εντάξει, οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν ευχαριστημένοι που πανηγυρίσαμε το γκολ του Ντε Μπρόινε. Εκτός από αυτό, έπρεπε να μετακινηθούμε γιατί οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν ευχαριστημένοι με το 1-1», ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media ο πατέρας του άσου της Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Μαθαίνει αντίπαλο για Champions League στις 21 Ιουνίου - Οι πιθανοί αντίπαλοι

Μιλάν - Ίντερ: Ιταλικός «εμφύλιος» για μια θέση στον τελικό – Η ώρα και το κανάλι

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Η πρόκριση θα κριθεί στο «Έτιχαντ»