ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League, Ρεάλ-Σίτι: Σκάνδαλο με το γκολ του Ντε Μπρόινε - Δεν έπρεπε να μετρήσει (vid)

Champions League, Ρεάλ-Σίτι: Σκάνδαλο με το γκολ του Ντε Μπρόινε - Δεν έπρεπε να μετρήσει (vid)

Champions League: Σάλος στη Μαδρίτη με το γκολ ισοφάρισης της Μάντσεστερ Σίτι στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ, καθώς η 3D τεχνολογία που χρησιμοποίησε το bein Sports δείχνει πως δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι μετά τον πρώτο ημιτελικό του Champions League, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με μια εκπληκτική προσπάθεια του Βραζιλιάνου αστέρα, Βινίσιους Τζούνιορ λίγο πριν το ημίχρονο.

Ωστόσο, στο 67' ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή και με έναν άπιαστο «κεραυνό», ισοφάρισε σε 1-1 για τους Πολίτες.

Ωστόσο, το γκολ του Βέλγου μέσου εξόργισε τον τεχνικό της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος είδε και την κίτρινη κάρτα για τις διαμαρτυρίες του. Κι αυτό γιατί θεωρεί πως υπήρχε ξεκάθαρο πλάγιο υπέρ της ομάδας του, λίγο πριν ξεκινήσει η φάση στο γκολ της ισοφάρισης από την Μάντσεστερ Σίτι.

Mιλώντας στο beIN sports κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Champions League, ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, τόνισε πώς το γκολ της Σίτι έπρεπε να ελεγχθεί από το VAR, προτού ο τηλεοπτικός σταθμός επιβεβαιώσει χρησιμοποιώντας τεχνολογία 3D ότι η μπάλα είχε βγει πλάγιο.

«Ο VAR πρέπει να επέμβει και να πάρει τη σωστή απόφαση, αυτό ισχύει 100%. Όμως αυτήν τη στιγμή, πιστεύω ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε το πλάγιο κι αν η μπάλα είχε βγει ή όχι», τόνισε ο Αρσέν Βενγκέρ, επικεφαλής στο τμήμα διεθνούς ανάπτυξης του ποδοσφαίρου της FIFA.

Ολα ξεκίνησαν από μία διεκδικούμενη πάσα του Τζον Στόουνς προς τα δεξιά, την οποία έτρεξε να προλάβει ο Μπερνάρντο Σίλβα με κοντρόλ με το πόδι στα όρια του πλαγίου. Από τον Πορτογάλο η φάση συνεχίστηκε κανονικά από τον βοηθό διαιτητή και εν τέλει κατέληξε στο σουτ του Ντε Μπρόινε για το 1-1.

Το beIN Sports εξέτασε τη φάση με τεχνολογία 3D και διαπίστωσε ότι η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή του πλαγίου.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Ακραίες χειρονομίες από τον πατέρα του Χάαλαντ - Τον πέταξαν εκτός γηπέδου

Παναθηναϊκός: Μαθαίνει αντίπαλο στις 21 Ιουνίου - Οι πιθανοί αντίπαλοι

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Κουράστηκα με την έλλειψη σεβασμού...»

Μιλάν - Ίντερ: Ιταλικός «εμφύλιος» για μια θέση στον τελικό – Η ώρα και το κανάλι