ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Οριστική διακοπή στο παιχνίδι με τον Μπόργκες - Την Κυριακή η συνέχεια

Στέφανος Τσιτσιπάς: Οριστική διακοπή στο παιχνίδι με τον Μπόργκες - Την Κυριακή η συνέχεια
AP Photos

Καταιγιστικός υπό βροχόπτωση στη Ρώμη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, προηγήθηκε 1-0 στα σετ (6-3) και 4-3 στο δεύτερο με break, αλλά τα καιρικά φαινόμενα διέκοψαν το ματς με τον Νούνο Μπόργκες, το οποίο θα συνεχιστεί την Κυριακή (14/5).

Χρειάστηκε να περιμένει παραπάνω από 3 ώρες για να κάνει πρεμιέρα στο τουρνουά της Ρώμης ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αλλά όταν μπήκε στο court ήταν ασυγκράτητος.

Η έντονη βροχόπτωση στην ιταλική πρωτεύουσα καθυστέρησε την αναμέτρηση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα κόντρα στον Πορτογάλο Νούνο Μπόργκες. Αυτό δεν φάνηκε να τον πτοεί, καθώς παρότι η βροχή έκανε ξανά την εμφάνισή της, ο 24χρονος σταρ του τένις έπαιξε εκπληκτικά και προηγήθηκε 1-0 στα σετ (6-3).

Με τη βροχή να δυναμώνει σε ένταση ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβαζε την απόδοσή του, έκανε break και προηγήθηκε με 4-3, έχοντας στη συνέχεια το σερβίς.

Ωστόσο, ο διαιτητής διέκοψε το ματς λόγω των καιρικών φαινομένων και η αναμέτρηση θα συνεχιστεί την Κυριακή (εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες), με την ώρα να ανακοινώνεται αργότερα.