Στέφανος Τσιτσιπάς: «Καθάρισε» γρήγορα και προκρίθηκε

Newsbomb

AP Photo/Antonietta Baldassarre

Στέφανος Τσιτσιπάς: Άμεσα ολοκλήρωσε τη… δουλειά ο Έλληνας τενίστας, καθώς πήρε άμεσα τα δύο γκέιμ που χρειαζόταν και προκρίθηκε σε βάρος του Νούνο Μπόρζες.

Την πρόκρισή του στους «32» του «Internazionali BNL d'Italia» σφράγισε και επίσημα ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε φτάσει μία… ανάσα από την πρόκριση, το Σάββατο (13/05) ωστόσο, ο αγώνας του απέναντι στον Πορτογάλο διακόπηκε, ελέω της βροχόπτωσης που έπληξε τη Ρώμη.

Μέχρι εκείνο το σημείο, ο «Tsitsifast» ήταν καταιγιστικός, έχοντας πάρει το πρώτο σετ 6-3 και όντας προηγούμενος στο δεύτερο 4-3. Μάλιστα, με την ίδια διάθεση μπήκε και την Κυριακή (14/05) στην επανέναρξη της αναμέτρησης και σε ελάχιστα λεπτά «καθάρισε» τη νίκη.

Στον επόμενο γύρο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Λορέντζο Σονέγκο, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του τουρνουά που διεξάγεται την ιταλική πρωτεύουσα. Αυτή θα είναι η πρώτη «μάχη» των δύο αθλητών στο χώμα, ενώ έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές, το 2021 σε Μαϊάμι και Σινσινάτι, με τον Έλληνα να έχει το απόλυτο.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved