ΣΠΟΡ

Νέα μεγάλη διάκριση: Χάλκινο μετάλλιο οι Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου στο Τεχνικό Ντουέτο

Καλλιτεχνική κολύμβηση
koe.org.gr

Νέα σπουδαία διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ελληνική καλλιτεχνική κολύμβηση, αυτή τη φορά με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου.

Το ελληνικό δίδυμο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τεχνικό πρόγραμμα του Ντουέτου, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, οι οποίοι διεξάγονται στην Πολωνία.

Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου συγκέντρωσαν 245,6899 βαθμούς κι έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου.

Στη διοργάνωση της Φουκουόκα, ο οποίος θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα, αναμένεται να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους και στο Ελεύθερο Ντουέτο (αγώνισμα στο οποίο δεν μετέχουν στην Πολωνία).

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν αδελφές οι Άννα Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, για την Αυστρία, με 266,4584 βαθμούς, ενώ «ασημένιες» ήταν οι Ντε Μπράουβερ και Στεενμπέεκ από την Ολλανδία με 248,4283β.

Το αξιοσημείωτο για τις Πλατανιώτη / Μαλκογεώργου κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους (έστω κι οριακά) τις πρωταθλήτριες Ευρώπης, τις δίδυμες αδελφές Αλεξίβα από την Ουκρανία, που συγκέντρωσαν 245,0501 βαθμούς.

Καλλιτεχνική κολύμβηση
Το ελληνικό δίδυμο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τεχνικό πρόγραμμα του Ντουέτου, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, οι οποίοι διεξάγονται στην Πολωνία.koe.org.gr