ΣΠΟΡ

Σκιά του εαυτού του ο Τσιτσιπάς: Αποκλείστηκε απ’ τον Χάνφμαν στη Μαγιόρκα

Σκιά του εαυτού του ο Τσιτσιπάς: Αποκλείστηκε απ’ τον Χάνφμαν στη Μαγιόρκα

Έναν αγώνα έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και παραδίδει τα σκήπτρα στο τουρνουά της Μαγιόρκα, χάνοντας 2-1 απ’ τον Γιανίκ Χάνφμαν.

Πρόωρο τέλος το τουρνουά της Μαγιόρκα για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τενίστας που ήταν Νο 1 του ταμπλό, μόλις στον πρώτο του αγώνα αποκλείστηκε απ’ τον Γιανίκ Χάνφμαν (Νο. 48). Σε ένα τουρνουά που είχε κατακτήσει πριν ένα χρόνο.

Ο Τσιτσιπάς φάνηκε απ’ την αρχή της αναμέτρησης να είναι αρκετά νευρικός. Μάλιστα αρκετές φορές δεν συγκράτησε τα νεύρα του, ξεσπώντας στο μπαλάκι και δείχνοντας πως δεν ήταν πνευματικά έτοιμος για ένα παιχνίδι που θεωρητικά έπρεπε να είναι εύκολο γι’ αυτόν.

Το πρώτο σετ πήγε στον Χάνφαν με 6-4. Ο Έλληνας τενίστας έδειξε να… αφυπνίζεται, αντέδρασε στο δεύτερο σετ και με 6-3 ισοφάρισε σε 1-1. Όμως ο Γερμανός στο τρίτο σετ έκανε μπρέικ και δεν απειλήθηκε στη συνέχεια, φτάνοντας με σχετική άνεση στο 6-2.

Πλέον ο Τσιτσιπάς στρέφει το ενδιαφέρον του στο Wimbledon που είναι και ο μεγάλος στόχος. Δείχνοντας όμως να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς στα τελευταία τουρνουά έχει πρόωρους αποκλεισμούς.