ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έτρεξε να δει τον αγώνα του μετά τη νίκη της η Πάουλα Μπαντόσα (video)

Στέφανος Τσιτσιπάς Πάουλα Μπαντόσα
Print Screen

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Πάουλα Μπαντόσα επικράτησε της Άλισον Ρισκ κι αμέσως μετά έτρεξε για να βρεθεί στο πλευρό του Έλληνα πρωταθλητή.

Η Ισπανίδα χρειάστηκε μια ώρα και δέκα λεπτά για να επικρατήσει με 2-0 σετ και να πάρει την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Μετά το τέλος του αγώνα της, η Μπαντόσα έτρεξε για να πάει στο court, όπου αγωνιζόταν ο σύντροφος της, για να τον υποστηρίξει.

To No35 στον κόσμο κάθισε δίπλα στον Απόστολο Τσιτσιπά και δεν έκρυψε την αγωνία της για την έκβαση του αγώνα. Η λήξη του αγώνα, τη βρήκε να πανηγυρίζει τη νίκη, αγκαλιάζοντας τον πατέρα του Στέφανου.

Ο Τσιτσιπάς σε ερώτηση για την παρουσία της Μπαντόσα, μετά τη νίκη της, απάντησε ότι: «Μόλις το έμαθα, δεν είχα ιδέα πως νίκησε», ενώ για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί με τον αδερφό του, Πέτρο, στο διπλό και με τη σύντροφο του, Πάουλα, στο μεικτό διπλό, σχολίασε: «Δεν είχα σκεφτεί πως θα παίζω και στο απλό, και στο διπλό και στο μεικτό. Εϊναι μεγάλη ευχαρίστηση να παίζω με τους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Είναι ένα όνειρο που γίνεται για μένα πραγματικότητα. Απ' όταν ήμουν μικρό παιδί σκεφτόμουν πως θα παίξω σε αυτά τα γήπεδα».

Σχετικές ειδήσεις