ΣΠΟΡ

Τσιτσιπάς: Σύννεφα στις σχέσεις της Μπαντόσα με την οικογένεια του Στέφανου

Τσιτσιπάς: Σύννεφα στις σχέσεις της Μπαντόσα με την οικογένεια του Στέφανου
twitter

Wimbledon: Με τον σύντροφό της να αγωνίζεται για την κατάκτηση του Wimbledon Μπαντόσα εθεάθη να κοιτάζει με περίεργο ύφος τον πατέρα του Στέφανου

Το κορίτσι του Στέφανου Τσιτσιπά, η Πάουλα Μπαντόσα, δεν μπορούσε να κρύψει τα αισθήματά της για τον πατέρα και προπονητή του συντρόφου της Απόστολο κατά την επική σύγκρουσή του με τον Άντι Μάρεϊ

Ο αγώνας του Τσιτσιπά και του Άντι Μάρεϊ διακόπηκε χθες με το προβάδισμα 2- 1 του Σκωτσέζου λόγω σκότους, αφού στο Wimbledon δεν γίνονται παιχνίδια μετά τις 23:00.

Έτσι, ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Άντι Μάρεϊ θα συνεχιστεί σήμερα το απόγευμα (07/07) και θα φιλοξενηθεί στο κεντρικό κορτ του βρετανικού Grand Slam. Η ώρα έναρξης είναι μετά τις 18:30, καθώς νωρίτερα θα γίνει το ματς του Κάρλος Αλκαράθ με τον Αλεξάντρ Μιλέρ.

Με τον σύντροφό της να αγωνίζεται για την κατάκτηση του Wimbledon Μπαντόσα εθεάθη να κοιτάζει με περίεργο ύφος τον πατέρα του Στέφανου προκαλώντας σχόλια για την σχέση που έχει η τενίστρια με τον Απόστολο Τσιτσιπά και την οικογένεια του Έλληνα τενίστα.

Άλλωστε δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που λένε ότι από την στιγμή που οι δύο νέοι ανακοίνωσαν την ερωτική τους σχέση ο Στέφανος έχει πετύχει ελάχιστες νίκες.