ΣΠΟΡ

Έντονες αποδοκιμασίες για τον Τσιτσιπά στο Wimbledon - Έξαλλος ο Έλληνας τενίστας

Έντονες αποδοκιμασίες για τον Τσιτσιπά στο Wimbledon - Έξαλλος ο Έλληνας τενίστας
Twitter

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντέδρασε καθυστερημένα σε μια λάθος απόφαση της διαιτήτριας, στον αγώνα με τον Μάρεϊ διαμαρτυρήθηκε έντονα και το κοινό του Wimbledon τον αποδοκίμασε.

Μετά από διακοπή το βράδυ της Πέμπτης (6/7) λόγω προχωρημένης ώρας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Άντι Μάρεϊ συνέχισαν τη μάχη τους για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon το απόγευμα της Παρασκευής (7/7).

Ο Βρετανός τενίστας προηγούταν με 2-1 όταν διεκόπη η αναμέτρηση, με τους δύο αντιπάλους να ξεκινούν νευρικά το τέταρτο σετ.

Αρχικά ήταν ο Μάρεϊ που διαμαρτυρήθηκε για μια διαιτητική απόφαση, ωστόσο λίγο μετά ήταν η σειρά πράξει κάτι ανάλογο ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας θεώρησε ότι η μπάλα ήταν άουτ σε χτύπημα του αντιπάλου του, αλλά συνέχισε τον πόντο και όταν τον έχασε διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Ζήτησε challenge από τη διαιτήτρια και πήγε προς το μέρος της, λέγοντας: «Είναι μεγάλο λάθος αυτό που έχεις κάνει, είναι ξεκάθαρα άουτ η μπάλα».

Το ριπλέι τον δικαίωσε καθώς οριακά το μπαλάκι δεν είχε βρει γραμμή, ωστόσο σωστά η ρέφερι του αρνήθηκε το challenge, καθώς το ζήτησε με καθυστέρηση.

Το αποτέλεσμα ήταν το κοινό να τον αποδοκιμάσει πολύ έντονα, μιας και ούτως ή άλλως υποστήριζε ξεκάθαρα σε όλο το ματς τον συμπατριώτη του, Άντι Μάρεϊ.

Δίπλα στον Στέφανο Τσιτσιπά ήταν για μια ακόμα φορά η Πάουλα Μπαντόσα, η οποία καθόταν μαζί με τον πατέρα και το υπόλοιπο επιτελείου του Έλληνα τενίστα. Νωρίτερα, η Ισπανίδια είχε εγκαταλείψει τον αγώνα της με την Κόστιουκ για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Διαβάστε επίσης:

Wimbledon: Viral η ειρωνική αντίδραση της Πάουλα Μπαντόσα σε επικό λάθος δημοσιογράφου

Κίνδυνος βαριάς καμπάνας για τον Φερέιρα - Άλλος άνθρωπος ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ

Λιονέλ Μέσι και Αντονέλα κάνουν διακοπές στις Μπαχάμες - Τα «καυτά» στιγμιότυπα

Wimbledon: Αποσύρθηκε η Πάουλα Μπαντόσα - Δεν θα παίξει στο μικτό με Στέφανο Τσιτσιπά

Τέλος εποχής για τον Τζίτζι Ντατόμε - Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση