ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Έπρεπε να ξεπεράσω το άγχος μου, με πονάνε τα πόδια μου»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Έπρεπε να ξεπεράσω το άγχος μου, με πονάνε τα πόδια μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μεγαλειώδη πρόκριση επί του σπουδαίου Άντι Μάρεϊ και μετά το τέλος του αγώνα στο Wimbledon αποθέωσε τον αντίπαλό του. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Άντι Μάρεϊ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Έλληνας τενίστας αποθέωσε τον Βρετανό και επεσήμανε ότι χρειάστηκε να ξεπεράσει το άγχος του και να δουλέψει σκληρά για να τα καταφέρει.

«Ποτέ δεν είναι εύκολο απέναντι στον Άντι Μάρεϊ. Ήταν ένα δύσκολο ματς, είμαι εντυπωσιασμένος. Είναι τόσα χρόνια στο tour, έχει κάνει δύο σοβαρές επεμβάσεις και παρ' όλα αυτά συνεχίζει να παίζει σε υψηλό επίπεδο. Του εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα για το μέλλον» ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς και πρόσθεσε:

«Είχα άγχος, έπρεπε να το ξεπεράσω. Είναι δύσκολο το γεγονός ότι μεγαλώνεις βλέποντας τον να παίζει σε αυτό το κορτ. Όπως είπα είχα ανατριχιάσει όταν πήρε το πρώτο του τίτλο εδώ.

Ήταν ένα εμπόδιο που έπρεπε να ξεπεράσω. Όταν μεγαλώνεις και τον βλέπεις να αγωνίζεται εδώ. Ήταν έμπνευση για εμένα. ένας από τους κορυφαίους τέσσερις τενίστες μαζί με τον Νόβακ, τον Ρότζερ και τον Ράφα. Αυτοί οι τέσσερις καθόρισαν το παιχνίδι και είναι ο λόγος που είμαι εδώ σήμερα και είμαι ο παίκτης που είμαι σήμερα».

Τέλος, σχετικά με τη διακοπή του αγώνα την Πέμπτη (6/7) ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποστήριξε: «Δεν με βοήθησε η διακοπή. Όταν είσαι ένα σετ πίσω πρέπει να προσέχεις. Μπορεί να επιστρέψει πολλές μπάλες, έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να πάρω τη νίκη. Τα πόδια μου πονάνε, με έκανε να τρέξω σκληρά. Ήταν κάτι δύσκολο».

Διαβάστε επίσης:

Τρομερός ο Στέφανος Τσιτσιπάς - Στους «32» του Wimbledon με σπουδαία ανατροπή

Έντβιν Φαν ντερ Σαρ: Στην εντατική με εγκεφαλική αιμορραγία ο θρύλος του Άγιαξ

Έντονες αποδοκιμασίες για τον Τσιτσιπά στο Wimbledon - Έξαλλος ο Έλληνας τενίστας

Wimbledon: Viral η ειρωνική αντίδραση της Πάουλα Μπαντόσα σε επικό λάθος δημοσιογράφου

Κίνδυνος βαριάς καμπάνας για τον Φερέιρα - Άλλος άνθρωπος ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ