ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος εποχής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Είπε «αντίο» ο Ντε Χέα

Τέλος εποχής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Είπε «αντίο» ο Ντε Χέα
AP Photos

Ο Νταβίντ Ντε Χέα αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να αποχαιρετά τους φιλάθλους της ομάδας.

Τέλος εποχής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Νταβίντ Ντε Χέα να αποτελεί παρελθόν.

Το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους διαβόλους» ολοκληρώθηκε και δεν θα ανανεωθεί, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να αποχαιρετά με μήνυμα τους οπαδούς του συλλόγου της Premier League.

«Ήθελα απλώς να στείλω αυτό το αποχαιρετιστήριο μήνυμα σε όλους τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα ήθελα να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μου για την αγάπη τους τα τελευταία 12 χρόνια. Έχουμε πετύχει πολλά από τότε που ο αγαπητός μου Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με έφερε στον σύλλογο.

Ήταν μια αξέχαστη και επιτυχημένη περίοδος από τότε που ήρθα εδώ. Δεν πίστευα ότι φεύγοντας από τη Μαδρίτη, ως μικρό παιδί, θα πετυχαίναμε όλα αυτά που κάναμε μαζί» έγραψε ο Ντε Χέα στο Instagram και προσέθεσε: «Τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβω μια νέα πρόκληση, να πιέσω τον εαυτό μου ξανά σε νέο περιβάλλον».

Ο Ισπανός διεθνής, ο οποίος εντάχθηκε στη Γιουνάιτεντ το 2011 όταν τότε ήταν προπονητής της ο Άλεξ Φέργκιουσον, έμελλε να φτάσει τις 550 συμμετοχές!

Ο Ντε Χέα κατέκτησε τον τίτλο στην Premier League στη δεύτερη σεζόν του στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ επίσης πανηγύρισε το Λιγκ Καπ, το Κύπελλο Αγγλίας και το Γιουρόπα Λιγκ.