ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Ονειρεύται μετάλλιο η Ελλάδα στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Ονειρεύται μετάλλιο η Ελλάδα στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Σπουδαία εμφάνιση και πρόκριση στον τελικό του Τεχνικού Ομαδικού για την Εθνική Καλλιτεχνικής Κολύμβησης.

Η Ελλάδα συγκέντρωσε τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία στα προκριματικά της διοργάνωσης που διεξάγεται στη Φουκουόκα.

Την Εθνική συνθέτουν οι: Μαρία Αλζιγκούζη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Σοφία Μαλκογεώργου.

Τα κορίτσια της «γαλανόλευκης» εκτέλεσαν εξαιρετικά το πρόγραμμά τους και βαθμολογήθηκαν με 261,7013 β. συνολικά (36.100 δυσκολία, 96,9000 καλλιτεχνική παρουσίαση, 164,8013 εκτέλεση).

Ήταν μια εμφάνιση που άφησε υποσχέσεις για μετάλλιο, καθώς άφησαν πίσω τους παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος. Για την ακρίβεια μόνο η Κίνα βρέθηκε πάνω από την Ελλάδα, έχοντας 304,3992 β., ενώ στην τρίτη θέση ήταν η Ιταλία με 251,5379 β.

Ο τελικός του Μικτού Τεχνικού Ομαδικού είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (18/7) στις 13:30 ώρα Ελλάδας. Αξίζει να θυμίσουμε ότι το μεσημέρι της Κυριακής (16/7, 13:30) αγωνίζονται στον τελικό του Τεχνικού Ντουέτου το δίδυμο Ευαγγελία Πλατανιώτη / Σοφία Μαλκογεώργου.

Σχετικές ειδήσεις