ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Πέμπτη στον κόσμο η Ελλάδα στο Τεχνικό Ομαδικό

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου
koe.org.gr

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατέλαβε την πέμπτη θέση στο Τεχνικό Ομαδικό.

Το όνειρο ενός μεταλλίου δεν έγινε πραγματικότητα, αλλά η άκρως τιμητική πέμπτη θέση στον κόσμο αποτελεί αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας.

Το κορίτσια, άλλωστε, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και διεκδίκησαν μια θέση στο βάθρο μέχρι το τέλος και σίγουρα κέρδισαν το χειροκρότημα όλων.

Την εθνική ομάδα συνθέτουν οι Μαρία Αλζιγκούζη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Σοφία Μαλκογεώργου.

Τα κορίτσια εκτέλεσαν υπέροχα το πρόγραμμά τους, «Ρυθμός», χωρίς ποινή και βαθμολογήθηκαν με το συνολικό 259,4729 β. (βαθμός δυσκολίας 22,2164, καλλιτεχνική εντύπωση 97,1000, εκτέλεση 162,3729).

Ήταν εντός βάθρου για μεγάλο διάστημα, αλλά οι ομάδες που ακολούθησαν έκαναν την ανατροπή σε σχέση με τον προκριματικό, εκεί όπου η Ελλάδα ήταν δεύτερη, και κατέκτησαν τα μετάλλια. Το χρυσό πήρε η Ισπανία με 281,6893 β., το ασημένιο η Ιταλία με 274,5155 β. και το χάλκινο οι ΗΠΑ με 273,7396 β.

Σχετικές ειδήσεις