ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: «Μάχη» με την Αυστραλία για την τετράδα

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: «Μάχη» με την Αυστραλία για την τετράδα

Η Εθνική πόλο γυναικών αντιμετωπίζει την Αυστραλία με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά της Φουκουόκα. Η ώρα και που θα δείτε τον μεγάλο αγώνα.

Η νίκη της Εθνικής μας ομάδας πόλο γυναικών επί της Ιταλίας, την έστειλε απ’ ευθείας στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου. Στη Φουκουόκα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει την ευκαιρία να φτάσει στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πλανήτη και να συνεχίσει να ονειρεύεται.

Για να το πετύχει βέβαια, το έργο της δε θα είναι εύκολο. Οι αθλήτριες της Καμμένου έχουν μπροστά τους το μεγάλο αγώνα με την Αυστραλία για τα προημιτελικά. Τα «καγκουρό» προκρίθηκαν σε αυτή τη φάση επικρατώντας εύκολα του Ισραήλ. Το «ραντεβού» έκλεισε και έφτασε η μεγάλη ώρα.

Στις 12:00 θα γίνει το πρώτο σπριντ του σπουδαίου αγώνα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και έχει σημαντικές ελπίδες επιτυχίας. Με δεδομένο βέβαια πως αντιμετωπίζει μια πολύ καλή ομάδα.

Δεν είναι τυχαίο πως η Αυστραλία νίκησε την Ελλάδα στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης της περασμένης χρονιάς. Στον αγώνα για τις θέσεις 5-8. Ίσως να είναι η ευκαιρία για «εκδίκηση», σε αγώνα με τεράστιο δέλεαρ την πρόκριση.

Η σπουδαία αναμέτρηση αρχίζει στις 12:00μ.μ. και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απ’ την ΕΡΤ3.