ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονική επίθεση σε οπαδό της Λέφσκι στα Σκόπια - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση (vids)

Δολοφονική επίθεση σε οπαδό της Λέφσκι στα Σκόπια - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση (vids)
Print Screen - Video

Σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο νοσηλεύεται Βούλγαρος οπαδός της Λέφσκι Σόφιας, ο οποίος μαχαιρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από οπαδούς της Σκούπι.

Από σοβαρά επεισόδια πριν και κατά τη διάρκεια του ματς σημαδεύτηκε το ματς για τον β' γύρο του Conference League ανάμεσα στη Σκούπι και τη Λέφσκι Σόφιας, το οποίος είχε χαρακτηριστεί υψηλής επικινδυνότητας.

Ωστόσο οι Βούλγαροι οπαδοί πήραν 1.600 εισιτήρια και λίγες ώρες πριν από το ματς, δύο αυτοκίνητα με βουλγάρικες πινακίδες πέρασαν από γειτονιά, όπου συχνάζουν οπαδοί της Σκούπι.

Η επίθεση ήταν δολοφονική, με Σκοπιανούς να σπάνε με λύσσα τα αυτοκίνητα, ενώ πρόλαβαν και κατέβασαν έναν οπαδό της Λέφσκι και τον μαχαίρωσαν. Ο νεαρός Βούλγαρος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Μάλιστα, πριν τη σέντρα του ματς, συμπατριώτες του επιχείρησαν να βγουν μαζικά από το γήπεδο. Ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια με την αστυνομία με αποτέλεσμα τη σύλληψη δεκάδων οπαδών.

«Μας επιτέθηκε μια ομάδα 20 ατόμων, ταξιδεύαμε με δύο αμάξια, το παιδί που μαχαιρώθηκε ήταν στο πίσω αμάξι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται» τόνισε φίλαθλος της Λέφσκι που βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Στα ημιτελικά Γκολομέεβ και Ντουντουνάκη, 8η η Εθνική πόλο γυναικών

ΛεΜπρον Τζέιμς: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο γιος του

Σοκ για Λάινερ - Διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες ο άσος της Γκλάντμπαχ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Στις χαρές και τις λύπες μαζί» - Συγκινητικό μήνυμα στον αδερφό του

Εθνική πόλο ανδρών: Με Ουγγαρία στον τελικό του Παγκόσμιου - Η ημέρα, η ώρα και το κανάλι