ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξεκινά την προετοιμασία για σκληρές επιφάνειες - Η κλήρωση στο Μεξικό

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξεκινά την προετοιμασία για σκληρές επιφάνειες - Η κλήρωση στο Μεξικό
EPA/TOLGA AKMEN, ΑΜΠΕ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Την προετοιμασία του για τα σκληρά courts, ενόψει του US Open ξεκινά ο Έλληνας πρωταθλητής και θα πάρει μέρος σε τουρνουά στο Μεξικό.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο επικεφαλής του ταμπλό στη διοργάνωση του Λος Κάμπος, που ανήκει στο ΑΤΡ 250 και έμαθε τους αντιπάλους που θα έχει μέχρι το… τέλος και τον τελικό, αφού έλαβε χώρα η κλήρωση.

Το τουρνουά ανοίγει τις… πύλες του τη Δευτέρα (31/07), ωστόσο, ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε bye τον πρώτο γύρο και περιμένει να μάθει τον πρώτο του αντίπαλο, από τη «μάχη» του Ρίκι Χιτζικάτα με τον Τζον Ίσνερ.

Έτσι, η πρώτη αναμέτρηση του 24χρονου τενίστα θα γίνει την Τετάρτη (02/08), ενώ σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση, πιθανότερος αντίπαλός του θα είναι ο Νικολάς Τζάρι, ο οποίος τον απέκλεισε πριν από μερικές εβδομάδες στο τουρνουά του Χάλε.

Στην άλλη… πλευρά του ταμπλό βρίσκεται ο Καμ Νόρι, ο οποίος μπαίνει στο τουρνουά ως Νο2 και έχει μαζί του τους Τόμι Πολ και Άλεξ Ντε Μινόρ. Αντίθετα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει στη δική του… μεριά, τον Μπόρνα Τσόριτς, Νο4, τον οποίο θα αντιμετωπίσει, αν δεν προκύψει κάποιος πρόωρος αποκλεισμός, στα ημιτελικά.

Σχετικές ειδήσεις