Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξεκινά την προετοιμασία για σκληρές επιφάνειες - Η κλήρωση στο Μεξικό

Newsbomb

EPA/TOLGA AKMEN, ΑΜΠΕ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Την προετοιμασία του για τα σκληρά courts, ενόψει του US Open ξεκινά ο Έλληνας πρωταθλητής και θα πάρει μέρος σε τουρνουά στο Μεξικό.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο επικεφαλής του ταμπλό στη διοργάνωση του Λος Κάμπος, που ανήκει στο ΑΤΡ 250 και έμαθε τους αντιπάλους που θα έχει μέχρι το… τέλος και τον τελικό, αφού έλαβε χώρα η κλήρωση.

Το τουρνουά ανοίγει τις… πύλες του τη Δευτέρα (31/07), ωστόσο, ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε bye τον πρώτο γύρο και περιμένει να μάθει τον πρώτο του αντίπαλο, από τη «μάχη» του Ρίκι Χιτζικάτα με τον Τζον Ίσνερ.

Έτσι, η πρώτη αναμέτρηση του 24χρονου τενίστα θα γίνει την Τετάρτη (02/08), ενώ σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση, πιθανότερος αντίπαλός του θα είναι ο Νικολάς Τζάρι, ο οποίος τον απέκλεισε πριν από μερικές εβδομάδες στο τουρνουά του Χάλε.

Στην άλλη… πλευρά του ταμπλό βρίσκεται ο Καμ Νόρι, ο οποίος μπαίνει στο τουρνουά ως Νο2 και έχει μαζί του τους Τόμι Πολ και Άλεξ Ντε Μινόρ. Αντίθετα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει στη δική του… μεριά, τον Μπόρνα Τσόριτς, Νο4, τον οποίο θα αντιμετωπίσει, αν δεν προκύψει κάποιος πρόωρος αποκλεισμός, στα ημιτελικά.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved