ΣΠΟΡ

Οι νικητές του διαγωνισμού 2023 World Sports Photography Awards

Οι νικητές του διαγωνισμού 2023 World Sports Photography Awards

Περισσότεροι από 700 επαγγελματίες του αθλητικού φωτορεπορτάζ, προερχόμενοι από 70 χώρες, υπέβαλαν τις φωτογραφίες τους στον φετινό διαγωνισμό World Sports Photography Awards. Και τώρα, οι νικητές του μοναδικού στον κόσμο διαγωνισμού που βραβεύει το αθλητικό φωτορεπορτάζ ανακοινώθηκαν.

Οι βραβευμένες στις 24 κατηγορίες φωτογραφίες συνιστούν μια θεαματική ματιά στον κόσμο των αθλημάτων. Από μπάσκετμπολ μέχρι χόκεϊ επί πάγου, από πολεμικές τέχνες μέχρι θαλάσσια σπορ, οι κατηγορίες του διαγωνισμού επιτρέπουν στους φωτορεπόρτερ να επιδεικνύουν το ταλέντο τους· εδώ είναι οι αναμενόμενες φωτογραφήσεις δυναμικής δράσης αλλά και οι ήρεμες στοχαστικές στιγμές πριν αρχίσει ο μεγάλος αγώνας (https://www.instagram.com/p/Cve8v69NsLc/).

Δείτε την gallery:

Κρίνοντας από τους βραβευμένους, τα βραβεία είναι αναγνώριση των φωτογράφων που ήταν σε θέση να αιχμαλωτίσουν την αγάπη, συγκίνηση και πάθος για τα σπορ. Δημιουργώντας σε ένα μόνο κάδρο πειστικές ιστορίες, αυτοί οι επαγγελματίες σηκώνουν τον πήχυ και χάρη στο ταλέντο τους το κοινό έχει τη δυνατότητα να ξαναζήσει κάθε συναρπαστική στιγμή των αγωνισμάτων που κατέγραφαν με τη φωτογραφική μηχανή τους.

Στον σύνδεσμο https://www.worldsportsphotographyawards.com/winners-and-shortlists-per-year/winners, τα βραβεία του διαγωνισμού 2023 World Sports Photography Awards.