ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: «Λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα – «Νιώθω ότι ντροπιάζω τους Έλληνες»

Μαρία Σάκκαρη
Print Screen

Μαρία Σάκκαρη: «Λύγισε» μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στο US Open η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει ένα διάλειμμα από το τένις.

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε από τη Ρεμπέκα Μασάροβα κι είπε πρόωρο «αντίο» στο τελευταίο Grand Slam της χρονιάς.

Είναι το τρίτο συνεχόμενο major τουρνουά, στο οποίο η 28χρονη πρωταθλήτρια αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο. Η πίεση που νιώθει είναι σίγουρα πολύ μεγάλη και στη συνέντευξη Τύπου «έσπασε», ξεσπώντας σε κλάματα.

Σε δηλώσεις που έκανε στο Eurosport, ανέφερε ότι: «Είναι επίπονο, ντροπιάζω τον εαυτό μου, τους ανθρώπους μου και όλους τους Έλληνες». Η Σάκκαρη, μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει ένα διάλειμμα από το τένις το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη:

«Θεωρώ ότι το επίπεδό μου ήταν πιο κάτω από το μηδέν, είναι πολύ άσχημο στο επίπεδο που βρίσκομαι να αγωνίζομαι με αυτόν τον τρόπο, με πονάει πάρα πολύ και εντάξει είναι πάρα πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω όλο αυτό αυτή τη στιγμή, είναι πολύ επίπονο.

Η νέα χρονιά μου ακούγεται κάτι πολύ μακρινό. Το θέμα είναι τι θα κάνω από εδώ και πέρα, από αύριο κιόλας. Το ενδεχόμενο να κάνω ένα διάλειμμα και να βάλω το μυαλό μου και τη σκέψη μου σε μια σειρά είναι ένα σενάριο. Το άλλο σενάριο είναι απλά να συνεχίσω και να προσπαθήσω για το καλύτερο φέτος. Να παίξω δύο τρία ακόμα τουρνουά και ό,τι γίνει.

Είναι πολύ φρέσκο αυτή τη στιγμή τι είναι το σωστό ή τι είναι αυτό που θέλω να κάνω, είναι και τα συναισθήματα τώρα του αγώνα. Υπάρχουν αυτά τα δύο σενάρια στο μυαλό μου και είναι πολύ απογοητευτικό. Νιώθω ότι έχω ντροπιάσει τον εαυτό μου, έχω ντροπιάσει τους ανθρώπους μου, ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες».

Σχετικές ειδήσεις