ΣΠΟΡ

US Open: Η ρεβάνς του Τζόκοβιτς και το repeat του Μεντβέντεφ - Η ώρα και το κανάλι

US Open: Η ρεβάνς του Τζόκοβιτς και το repeat του Μεντβέντεφ - Η ώρα και το κανάλι
EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON, ΑΜΠΕ

US Open: Τον τίτλο του 4ου Grand Slam της σεζόν διεκδικούν το βράδυ της Κυριακής (10/09) στις 23:00 Ντανίλ Μεντβέντεφ και Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό της διοργάνωσης.

Το βράδυ της Κυριακής (10/09) οι δύο Ευρωπαίοι θα μπουν στο court του Arthur Ashe, με τον Σέρβο να αναζητά τον 24ο τίτλο στην καριέρα του, αλλά και την εκδίκηση απέναντι στον Ρώσο, ο οποίος είχε πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο Grand Slam στην καριέρα του, πρόπερσι στο ίδιο γήπεδο απέναντι στον Νόλε και αναζητά το… repeat.

Παράλληλα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος θα επιστρέψει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης… μετά το US Open, θέλει τον τίτλο στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ σε άνδρες και γυναίκες, όπου βρίσκεται η Μάργκαρετ Κορτ με 24 τρόπαια σε Grand Slam. Ο Σέρβος έχει 23, μαζί με την Σερένα Ουίλιαμς και 22 έχουν οι Στέφι Γκραφ και Ράφα Ναδάλ, ενώ 20 ο Ρότζερ Φέντερερ.

Από την άλλη, ο Ντάνιλ Μεντβέντεφ έχει μόλις 20 τίτλους στην καριέρα του, με έναν σε Grand Slam, αυτόν του 2021 στο US Open κόντρα στον Τζόκοβιτς (3-0 σετ). Ο Ρώσος «πέταξε» εκτός τελικού τον Κάρλος Αλκαράθ.

Η ώρα και το κανάλι

Το πρώτο σερβίς στον τελικό του US Open μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Ντανίλ Μεντβέντεφ έχει οριστεί για το βράδυ της Κυριακής (10/09) στις 23:00. Ο τελικός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Eurosport 1.

Σχετικές ειδήσεις