ΣΠΟΡ

Τσιτσιπάς: Συμμετέχει στη συγκέντρωση χρημάτων για τους πληγέντες από πλημμύρες και πυρκαγιές

Τσιτσιπάς: Συμμετέχει στη συγκέντρωση χρημάτων για τους πληγέντες από πλημμύρες και πυρκαγιές

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με ανάρτησή του στα social media ζητάει από τον κόσμο να συμμετάσχει μαζί του στη συγκέντρωση χρημάτων για όλους όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες.

Η Ελλάδα βιώνει τη μία φυσική καταστροφή μετά την άλλη τους τελευταίους μήνες και χιλιάδες συμπολίτες πέρασαν και περνάνε πολύ δύσκολες στιγμές.

Μετά τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα, με μεγαλύτερη αυτή στον Έβρο, ακολούθησαν η κακοκαιρία Daniel και οι φονικές πλημμύρες που χτύπησαν τη Θεσσαλία, κατά κύριο λόγο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε μια προσπάθεια να βοηθήσει από την πλευρά του, ζητάει από τον κόσμο να συμμετάσχει μαζί του στη συγκέντρωση χρημάτων.

«Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τι έχει περάσει η χώρα μας τελευταία. Δείξαμε το αληθινό ελληνικό πνεύμα με το να μείνουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον» ανάφερε σε post του στα social media.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους γείτονές μας, τους συμπολίτες μας, όλους όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες. Σας ζητώ να συμμετάσχετε μαζί μου στη συγκέντρωση χρημάτων για να είναι όλοι ασφαλείς και να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν στα αγαπημένα τους σπίτια το συντομότερο δυνατό», κατέληξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος σε μια από τις φωτογραφίες του post έχει τον τρόπο που θα βοηθήσει ο ίδιος μέσω του Ερυθρού Σταυρού.

Διαβάστε επίσης:

Ολλανδία: Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία πλήρωσε λύτρα σε χάκερ αλλά κινδυνεύει ακόμα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέα «βόμβα» για τους Νικς και τον Greek Freak από τον Μπιλ Σίμονς

Ισπανία: Απολογείται στο Ανώτατο Δικαστήριο ο Ρουμπιάλες για το φιλί στην Ερμόσο