ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η κλήρωση του Davis Cup στο Καλλιμάρμαρο - Πότε παίζει ο Έλληνας πρωταθλητής

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η κλήρωση του Davis Cup στο Καλλιμάρμαρο - Πότε παίζει ο Έλληνας πρωταθλητής
Eurokinissi

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας με τη Σλοβακία για το Group I του Davis Cup έγινε γνωστό.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (15/09) έλαβε χώρα η κλήρωση των αναμετρήσεων στους ιστορικούς αγώνες, μια και θα γίνουν για πρώτη φορά στο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας. Αναμφίβολα, αυτοί που ξεχωρίζουν είναι οι αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος θα πάρει μέρος σε δυο αναμετρήσεις, μία το Σάββατο (16/09) και μία την Κυριακή (17/09).

Αρχικά, η αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο (16/09) με το παιχνίδι του Αλέξανδρου Σκορίλα με τον Άλεξ Μόλκαν, στις 11:00 και ακολουθεί, κατά πάσα πιθανότητα στις 13:00 ο αγώνας του Έλληνα Πρωταθλητή Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης απέναντι στον Λούκας Κλέιν.

Το πρωί της Κυριακής (17/09) το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 11:00 με τον αγώνα του διπλού, όπου Πέτρος Τσιτσιπάς και Μιχαήλ Περβολαράκης θα αντιμετωπίσουν τους Λούκας Κλέιν και Ίνγκορ Ζέλεναϊ. Ακολουθεί η «μάχη» του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Άλεξ Μόλκαν και τέλος, ο Αλέξανδρος Σκορίλας θα αντιμετωπίσει τον Λούκας Κλέιν.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα του Davis Cup:

Σάββατο 16/9
11:00 Αλέξανδρος Σκορίλας - Άλεξ Μόλκαν
13:00 Στέφανος Τσιτσιπάς - Λούκας Κλέιν

Κυριακή 17/9
11:00 Πέτρος Τσιτσιπάς/Μιχαήλ Περβολαράκης - Λούκας Κλέιν/Ίνγκορ Ζέλεναϊ
13:00 Στέφανος Τσιτσιπάς - Άλεξ Μόλκαν
15:00 Αλέξανδρος Σκορίλας - Λούκας Κλέιν

Σχετικές ειδήσεις