ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρωτοφανής αποθέωση στο Καλλιμάρμαρο - Χιλιάδες κόσμος μέσα στη ζέστη (vids)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρωτοφανής αποθέωση στο Καλλιμάρμαρο - Χιλιάδες κόσμος μέσα στη ζέστη (vids)
Eurokinissi

Παροξυσμός στο Παναθηναϊκό Στάδιο από τους Έλληνες φιλάθλους για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Σλοβάκο Κλέιν για το Davis Cup

Το Παναθηναϊκό Στάδιο έχει μετατραπεί γήπεδο τένις τις τελευταίες μέρες, καθώς η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει τη Σλοβακία για μια θέση στο Davis Cup Qualifiers του 2024.

O Στέφανος Τσιτσιπάς κοντράρεται με τον Λούκας Κλέιν στο δεύτερο κατά σειρά μονό της Ελλάδας στο World Group 1 του Davis Cup.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρέθηκε από νωρίς στο στάδιο για να κάνει προθέρμανση, ενώ χιλιάδες κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες για να τον δει από κοντά και να τον χειροκροτήσει.

Μάλιστα, κατά την παρουσίασή του πριν τον αγώνα με τον Κλέιν γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση!

Στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά βρίσκεται φυσικά και η Πάουλα Μπαντόσα.

Νωρίτερα, ο Αλέξανδρος Σκορίλας (Νο 766 στον κόσμο) έχασε με 2-0 σετ (6-1, 6-1) από τον Σλοβάκο Άλεξ Μόλτσαν (Νο 113), στο άνοιγμα ων αγώνων του Davis Cup στο Παναθηναϊκό στάδιο.

Στο πρώτο σετ ο Μόλτσαν ξεκίνησε με σερί 3-0 και παρά το γεγονός ότι δέχθηκε break από Σκορίλα, με νέο σερί 3-0, έφτασε στη νίκη (6-1).

Στο δεύτερο σετ ο Σκορίλας κατάφερε να πάρει game με το service του, όμως με το σκορ 1-1, ο Μόλτσαν έκανε 5-0 σερί για να κλείσει τον αγώνα

Έτσι η Σλοβακία πήρε προβάδισμα (1-0) στη μάχη για την άνοδο στα προκριματικά του World Group.

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο 6) κόντρα στον Λούκας Κλέιν (Νο149) θα κλείσει το πρόγραμμα της 1ης ημέρας του τουρνουά.

Σχετικές ειδήσεις