ΣΠΟΡ

Στίβος: Τετραετής αποκλεισμός στον μαραθωνοδρόμο Κωνσταντίνο Γκελαούζο

Στίβος: Τετραετής αποκλεισμός στον μαραθωνοδρόμο Κωνσταντίνο Γκελαούζο

Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών για χρήση απαγορευμένων ουσιών στον μαραθωνοδρόμο Κωνσταντίνο Γκελαούζο ανακοίνωσε ο ΕΟΚΑΝ

Ο ΕΟΚΑΝ γνωστοποίησε τις ποινές για χρήση απαγορευμένων ουσιών στους Κωνσταντίνο Γκελαούζο (στίβο), Σωτήρη Μπρέτα (ποδηλασία) και Γιόβαν Μούγιτς (χάντμπολ).

Στον Κωνσταντίνο Γκελαούζο, τον κορυφαίο Έλληνα μαραθωνοδρόμο τα τελευταία χρόνια, ο οποίος βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία ερυθροποιητίνη και του είχε επιβληθεί ποινή προσωρινού αποκλεισμού, επιβλήθηκε τετραετής αποκλεισμός, ο οποίος ισχύει από την 1η Δεκεμβρίου 2022 και λήγει στις 30 Νοεμβρίου του 2026.

Ομοίως στον ποδηλάτη Σωτήρη Μπρέτα, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στην ουσία μεστερολόνη, επιβλήθηκε τετραετής αποκλεισμός με την τιμωρία του να ισχύει από τις 10 Μαϊου φέτος ως και τις 9 Μαϊου του 2027.

Στον Σέρβο παίκτη του χάντμπολ Γιόβαν Μούγιτς, ο οποίος ανήκει στον Διομήδη Αργους και βρέθηκε θετικός σε μεταβολίτες της κοκαΐνης επιβλήθηκε τιμωρία αποκλεισμού από κάθε δραστηριότητα ως τις 30 Νοεμβρίου του 2026.

Σχετικές ειδήσεις