ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στις λεπτομέρειες κι αποκλεισμός στο Shanghai Masters

Στέφανος Τσιτσιπάς
EPA/ANDRES MARTINEZ CASARES

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε 2-1 σετ (4-6, 6-3, 5-7) από τον Ουγκό Ουμπέρ κι αποκλείστηκε στους «32» του Masters της Σανγκάης.

Σύντομο αποδείχθηκε το… ταξίδι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Rolex Shanghai Masters.

Ο 25χρονος τενίστας πάλεψε, αλλά λύγισε στις λεπτομέρειες από το Νο34 του κόσμου, ο οποίος πήρε το εισιτήριο για τους «16». Ο Ουμπέρ θα αντιμετωπίσει τον Τζέι Τζέι Γουλφ, ο οποίος νίκησε με ανατροπή (2-1 σετ) τον Ματέο Αρνάλντι.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα του Τσιτσιπά σε τέσσερις αγώνες με τον Ουμπέρ, ο οποίος έχει κερδίσει και στα δύο ματς που έχουν δώσει σε τουρνουά Masters.

Το πρώτο σετ δεν πήγε καλά για τον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος έκανε 14 αβίαστα λάθη κι έχασε τέσσερα break points για να ισοφαρίσει σε 5-5. Τελικά, ο αντίπαλος του πήρε το σετ με 6-4 κι εκείνος ξέσπασε στη ρακέτα του.

Στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς ανέβασε την απόδοση του, υπέπεσε σε μόλις 4 αβίαστα λάθη κι είχε 100% κερδισμένους πόντους στο σερβίς του. Κάπως έτσι πήρε το δεύτερο σετ με 6-3.

Ο Ουμπέρ ξεκίνησε το τρίτο και καθοριστικό σετ με break στο δεύτερο game και προηγήθηκε με 3-0, αλλά ο Τσιτσιπάς απάντησε, ισοφαρίζοντας σε 4-4. Στο τέλος, όμως, ο Γάλλος ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες, πήρε το σετ με 7-5 και προκρίθηκε.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις