ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυτός είναι ο πρώτος του αντίπαλος στη Βιέννη

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυτός είναι ο πρώτος του αντίπαλος στη Βιέννη
EPA/ANDRES MARTINEZ CASARES, ΑΜΠΕ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το πρώτο... εμπόδιο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο Erste Bank έμαθε ο Έλληνας τενίστας.

Μετά την παρουσία του στην Αμβέρσα και το European Open, όπου το απόγευμα του Σαββάτου (21/10) αντιμετωπίζει τον Άρθουρ Φις στα ημιτελικά και στη συνέχεια θα παίξει στο διπλό της διοργάνωσης με τον αδερφό του, ο 25χρονος πρωταθλητής θα συνεχίσει την... πορεία του στη Βιέννη.

Πρώτος αντίπαλος στο Erste Bank θα είναι ο Ντομινίκ Τιμ, ο οποίος προκαλεί συχνά προβλήματα στον Στέφανο Τσιτσιπά. Μάλιστα, οι δύο τενίστες μετρούν από πέντε νίκες στις δέκα αναμετρήσεις που έχουν δώσει μέχρι στιγμής.

Η τελευταία «μάχη» ήταν στον πρώτο γύρο του Wimbledon, όπου ο Έλληνας τενίστας πήρε τη νίκη 3-2 σετ με ανατροπή (6-3, 6-7(1), 2-6, 7-6(5), 6-7(8)). Το εν λόγω ματς είχε διακοπεί λόγω βροχής. Τη φετινή σεζόν, ο 25χρονος πρωταθλητής μετράει δύο νίκες μέσα, αφού είχε επικρατήσει 2-1 στη Μαδρίτη.

Σε περίπτωση που ο Στέφανος Τσιτσιπάς πάρει την πρόκριση θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση είτε τον Αλεξάνταρ Βούκιτς, είτε έναν qualifier, ενώ αν φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, είναι πιθανή η αναμέτρηση με τον Ντανίιλ Μεντβέντεφ, που είναι ο επικεφαλής στο τουρνουά της Βιέννης.

Σχετικές ειδήσεις