ΣΠΟΡ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ξεκαρδιστική στιγμή με την κόρη του Ντανίλοβιτς - Οι επικές ευχές στα κινέζικα

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ξεκαρδιστική στιγμή με την κόρη του Ντανίλοβιτς - Οι επικές ευχές στα κινέζικα

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε κινέζικα και ξεκαρδίστηκε στα γέλια, βλέποντας την αντίδραση της Σέρβας τενίστριας, Όλγα Ντανίλοβιτς.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βοήθησε την Σερβία να προκριθεί στα προημιτελικά του United Cup στην Αυστραλία, καθώς επικράτησε με 6-1 6-7(3) 6-1 του Τσέχου Γίρι Λεχέτσκα, παρότι είχε πρόβλημα στον καρπό.

Ο θρύλος του τένις ισοφάρισε για σε 1-1 τη μάχη και είχε προγραμματιστεί να αγωνιστεί στο μικτό διπλό με την Όλγα Ντανίλοβιτς πριν αντικατασταθεί από τον 20χρονο Χαμάντ Μετζέντοβιτς.

Το νεαρό δίδυμο της Σερβίας κέρδισε τους Πετρ Νούζα και Μίριαμ Κολοντζιέγοβα με 4-6 7-6(2) 10-8 για να στείλει τη Σερβία στα προημιτελικά όπου θα παίξει την Τετάρτη (3/1) με την οικοδέσποινα Αυστραλία.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης Σερβίας - Τσεχίας, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και η Όλγα Ντανίλοβιτς, κόρη του παλαίμαχου σπουδαίου μπασκετμπολίστα Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, έδωσαν συνέντευξη Τύπου.

Κάποια στιγμή μια Κινέζα δημοσιογράφος του ζήτησε να πει κάτι στη γλώσσα της, μιας και μπορεί να συννενοηθεί σε 11 γλώσσες.

Η Ντανίλοβιτς άρχισε να γελάει, νομίζοντας πως ο Τζόκοβιτς θα πει ένα απλό "γεια", αλλά στη συνέχεια έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν τον άκουσε να λέει: «Καλή χρονιά! Πώς είσαι; Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας, σας αγαπώ. Κίνα, καλή μου φίλη!».

Ο Νόλε ξέσπασε σε γέλια βλέποντας το πρόσωπο της συμπαίκτριάς του, σε μια ξεκαρδιστική στιγμή.

Σχετικές ειδήσεις