ΣΠΟΡ

ΠΑΣ Ωρωπός – ΑΕΚ: Φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων για τη μικρή Μαρία Λυδία

ΠΑΣ Ωρωπός – ΑΕΚ: Φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων για τη μικρή Μαρία Λυδία

Η 8χρονη Μαρία Λυδία χρειάζεται βοήθεια και οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΣ Ωρωπού για να βοηθήσουν μέσα από έναν φιλανθρωπικό αγώνα και όλα τα Ειδικά Σχολεία του Δήμου Ωρωπού

Φιλανθρωπικός αγώνας για την την οικονομική ενίσχυση της μικρής Μαρίας Λυδίας, που δίνει “μάχη” με τον καρκίνο, θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Νέων Παλατίων Ωρωπού, ανάμεσα στους παλαίμαχους της ΑΕΚ κα του ΠΑΣ Ωρωπού.

Η 8χρονη Μαρία Λυδία χρειάζεται βοήθεια και οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΣ Ωρωπού για να βοηθήσουν μέσα από έναν φιλανθρωπικό αγώνα και όλα τα Ειδικά Σχολεία του Δήμου Ωρωπού.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΣ Ωρωπού

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ωρωπού, σας προσκαλούμε στο φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Αθηνών την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 16:30 στο γήπεδο των Νέων Παλατίων Ωρωπού.

Τα έσοδα από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διατεθούν αποκλειστικά για την οικονομική ενίσχυση της μικρής Μαρίας Λυδίας, η οποία δίνει το δικό της μεγάλο αγώνα για τη ζωή.

Επίσης μέρος των χρημάτων θα δοθούν για την ενίσχυση των Ειδικών Σχολείων Ωρωπού.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη, την συμπαράσταση και την οικονομική βοήθεια όλων των συνανθρώπων μας στο Δήμο Ωρωπού(από όλες τις κοινότητες-Νέων Παλατίων, Σκάλας Ωρωπού, Χαλκουτσίου, Αυλώνα, Μαλακάσας, Μηλεσίου, Καπανδριτίου, Πολυδενδρίου, Αφιδνων, Καλάμου, Αγίων Αποστόλων- και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Γιασημάκη.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Σ. Παλαιμάχων ΑΕΚ και τους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ,που από την πρώτη στιγμή, δέχθηκαν να παραβρεθούν για αυτό τον Ιερό Σκοπό.

Η ενδεικτική τιμή του εισιτηρίου είναι στα 3 ευρώ.