Μαρία Σάκκαρη: Κόντρα στην Κιρστέα στο Άμπου Ντάμπι - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Επιμέλεια Γιώργος Κυριακόπουλος

EPA/MAST IRHAM, ΑΜΠΕ

Μαρία Σάκκαρη: Το μεσημέρι της Τετάρτης (07/02) θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί στη φάση των «16» του τουρνουά που ανήκει στην σειρά WTA 500 και πρώτος αντίπαλος θα είναι η Σοράνα Κιρστέα από την Ρουμανία. Η 33χρονη αθλήτρια πήρε την πρόκριση απέναντι στην Καρολίν Γκαρσία 2-1 σετ με ανατροπή στον προηγούμενο γύρο.

Αυτήν θα είναι η τέταρτη φορά που οι δύο τενίστριες θα τεθούν αντιμέτωπες, με την Σοράνα Κιρστέα να έχει το προβάδισμα 2-1 στις νίκες, από το 2017 και το 2018, ωστόσο, την περσινή σεζόν, η Αθηναία αθλήτρια είχε επικρατήσει 2-1 σετ στο τουρνουά στο Σινσινάτι.

Το πρώτο σερβίς στην αναμέτρηση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας με την τενίστρια που βρίσκεται στο Νο26 της παγκόσμιας κατάταξης θα γίνει όχι νωρίτερα από τις 15:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 6.

Σε περίπτωση πρόκρισης στα προημιτελικά, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από τον αγώνα της Ντάρια Κασάτκινα με την Άσλιν Κρούγκερ, για μία θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης στο Άμπου Ντάμπι.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved