ΣΠΟΡ

Από το κακό στο χειρότερο η Μαρία Σάκκαρη - Έχασε και στη Ντόχα

Από το κακό στο χειρότερο η Μαρία Σάκκαρη - Έχασε και στη Ντόχα

Ούτε στο αγαπημένο της Qatar Open τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη, καθώς παρότι προηγήθηκε με 1-0 σετ και 5-4 στο δεύτερο της 19χρονης Τσέχας Λίντα Νόσκοβα, τελικά ηττήθηκε με 2-1 σετ (6-3, 6-7, 5-7).

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν μπόρεσε με αυτόν τον τρόπο να αφήσει πίσω τις δύο σερί κακές εμφανίσεις και ήττες σε Μελβούρνη και Άμπου Ντάμπι και συνέχισε με ανάλογο τρόπο ένα τουρνουά στο οποίο είχε εξαιρετική παράδοση, φτάνοντας σε δύο ημιτελικούς τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Η Μαρία Σάκκαρη προηγήθηκε 4-0 στο πρώτο σετ και, παρά τις προσπάθειες της 19χρονης Νόσκοβα (Νο28 στον κόσμο) να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, καθώς μείωσε σε 4-2, επικράτησε τελικά με 6-3, κάνοντας το πρώτο «βήμα» για την πρόκριση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε με το... καλημέρα break στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε 2-0, αλλά η Νόσκοβα «έσπασε» το σερβίς της Σάκκαρη και ισοφάρισε 5-5, ενώ αμέσως μετά έκανε το 6-5.

Στη συνέχεια η Μαρία Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της και ισοφάρισε σε 6-6, με αποτέλεσμα οι δύο τενίστριες να λύσουν τις... διαφορές τους στο τάι μπρέικ. Εκεί η Νόσκοβα προηγήθηκε 5-0 και επικράτησε με 7-2, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τα σετ.

Στο τρίτο σετ οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους έως και το 5-5. Σε εκείνο το σημείο η Νόσκοβα έκανε break και προηγήθηκε 6-5, ενώ αμέσως μετά πανηγύρισε το 7-5 και τη νίκη, η οποία άφησε πρόωρα τη Σάκκαρη εκτός διοργάνωσης.