ΣΠΟΡ

Τα adidas Originals by NIGO μας ταξιδεύουν στην street κουλτούρα της Νέας Υόρκης

Τα adidas Originals by NIGO μας ταξιδεύουν στην street κουλτούρα της Νέας Υόρκης

Τα adidas Originals συνεχίζουν τη συνεργασία τους με τον θρυλικό NIGO και δημιουργούν μία καινούργια ανδρική σειρά για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι. Η πρόσφατη κυκλοφορία της συλλογής των adidas Originals by NIGO είναι εμπνευσμένη από τους δρόμους της Νέας Υόρκης, και παρουσιάζει την ιστορία της μέσα από μια μεγάλη συλλογή ρούχων και παπουτσιών.

Εμβληματικές εικόνες όπως το Άγαλμα της Ελευθερίας μαζι με το trefoil των adidas Originals αποτείνουν φόρο τιμής στην πόλη που όρισε την street κουλτούρα έτσι όπως την ξέρουμε μέχρι και σήμερα.

Σατέν snap jackets, πολύχρωμα φούτερ και μία τεράστια ποικιλία από prints αντανακλούν την αυτοπεποίθηση μιας πόλης που δεν κοιμάται ποτέ, έτσι όπως ερμηνεύτηκε μέσα από τα μάτια του πρωτοποριακού σχεδιαστή. Τη σειρά συμπληρώνει συλλογή με παπούτσια η οποία περιλαμβάνει τρείς διαφορετικές παραλλαγές των adidas Originals Campus 80's.

Η φωτογράφιση του lookbook της σειράς πραγματοποιήθηκε με το hip hop συγκρότημα Ratking αποδεικνύοντας την εκτίμηση που τρέφει o NIGO για τη πόλη. Ο NIGO εξερευνά διαρκώς νέους τομείς στην καριέρα του και το συγκεκριμένο στυλ συνδέει τον καλλιτέχνη με το Νεοϋορκέζο συγκρότημα Ratking. Επαναπροσδιορίζοντας τη μουσική του East Coast, οι Ratking ενώνουν ήχους αγγίζοντας τα όρια, κάτι που έχει κάνει και o NIGO μέσα από την πετυχημένη του πορεία ως brand owner, σχεδιαστής και συνεργάτης. Για το loοkbook το μουσικό γκρούπ βρέθηκε να σε δρόμους και γήπεδα της Νέας Υόρκης και πρωταγωνιστεί για ακόμα μια φορά μέσα από το φωτογραφικό φακό του Ari Marcopoulos, ενός σύγχρονου και πιστού στο street culture φωτογράφου.

Η συλλογή adidas Originals by Nigo SS 15 είναι διαθέσιμη σε όλα τα adidas stores καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Σχετικές ειδήσεις