Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Σακίλ Ο' Νιλ: Τρομερή πτώση σε αγώνα wrestling – Έσπασε δύο τραπέζια (video)

Newsbomb

Σακίλ Ο' Νιλ: Ο θρύλος του ΝΒΑ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε αγώνα στο AEW και κατάφερε να κλέψει και πάλι την παράσταση με την τρομερή του πτώση από το ρινγκ.

Ο «Shaq» ήταν ανέκαθεν φαν του wrestling, αυτό που οι παλαιότεροι στην Ελλάδα αποκαλούσαν κατς, κι έχει κάνει κάποιες εμφανίσεις στο παρελθόν. Πρόσφατα υπέγραψε με το AEW, το οποίο προσπαθεί να ανταγωνιστεί τον... κολοσσό του αθλήματος, το WWE.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο εβδομαδιαίο σόου του promotion, το Dynamite, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε αγώνα, ο οποίος ήταν mixed tag team. Συγκεκριμένα, μαζί με την Τζέιντ Καργκιλ αντιμετώπισε τον Κόντι Ρόουντς και τη Ρεντ Βέλβετ.

Ο Ο' Νιλ έδειξε σε τρομερή κατάσταση, κάνοντας power bomb στον Ρόουντς, ενώ στη συνέχεια οι δυο τους προσέφεραν μια από τις στιγμές που αναγκάζουν τους φίλους του wrestling να φωνάξουν «this is awesome».

Συγκεκριμένα, ο Ρόουντς πήρε φόρα κι έπεσε πάνω στον «Shaq» κι αμφότεροι βρέθηκαν έξω από το ρινγκ, πέφτοντας πάνω σε δύο τραπέζια που φυσικά έσπασαν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Οι 18 λόγοι που μπορείτε να βγείτε από το σπίτι χωρίς πρόστιμο