Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο αντίπαλος στα ημιτελικά - Τα highlights της μεγάλης ανατροπής (video)

Βαγγέλης Πάτας Βαγγέλης Πάτας

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη σπουδαία επικράτηση επί του Κάρεν Κατσάνοφ, αλλά και το ποιος είναι ο αντίπαλος του στα ημιτελικά του τουρνουά στο Ρότερνταμ.

Ο 22χρονος πρωταθλητής έδειξε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία και βγήκε νικητής σε μια τρομερή μάχη με τον Ρώσο τενίστα, η οποία κράτησε 2 ώρες και 45 λεπτά.

Με την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς με αντίπαλο τον Κατσάνοφ, ο Τσιτσιπάς επέστρεψε στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεπερνώντας τον θρύλο του αθλήματος, Ρότζερ Φέντερερ.

Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει έναν ακόμη Ρώσο, τον Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος νίκησε με 2-1 σετ τον Ζερεμί Σαρντί. Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου στις 16:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport6HD.

Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις υπάρχει απόλυτη ισορροπία, με το σκορ να είναι στο 2-2. Ο Τσιτσιπάς έχει επικρατήσει στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους (Roland Garros και ATP Finals 2020), ενώ ο Ρώσος νίκησε στον πρώτο γύρο του US Open 2019 και στον περσινό τελικό του Αμβούργου.

Ο Ρούμπλεφ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση από τις αρχές του 2020 και είναι χαρακτηριστικό ότι τρέχει από τότε ρεκόρ 52-11, έχοντας, μάλιστα, κατακτήσει και 5 τίτλους! Το φετινό του ρεκόρ είναι 12-1 και έχει ηττηθεί μόνο από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στην προημιτελική φάση του πρόσφατου Australian Open.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Θεός του Χάους»: Ο τεράστιος αστεροειδής που θα περάσει αύριο κοντά από τη Γη -Ορατός με γυμνό μάτι