Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Σοκαριστική πράξη: Ανάγκασαν μαύρο αθλητή να κάτσει δίπλα σε μπανάνες - «Θα σου σπάσω τα γόνατα»

Newsbomb

Ένα ακόμα σκάνδαλο ρατσιστικής επίθεσης έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ, όπου ένας μαύρος αθλητής της ομάδας American Football του Moline High School εξαναγκάστηκε να καθίσει δίπλα σε μπανάνες.

Ορισμένοι από τους συμπαίκτες του τον απείλησαν για να προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση κι όπως ακούγεται στο βίντεο ένας εξ αυτών ακούγεται να του λέει «'Η θα κάτσεις ή θα σου σπάσω και τα δύο γόνατα σου».

Ο νεαρός Αφροαμερικανός εξαναγκάστηκε να καθίσει σε ένα ντουλάπι γεμάτο φλούδες μπανάνας που κρέμονταν πάνω του, σε μια σοκαριστική στιγμή.

chicago-tribute.jpg
Το θύμα ζήτησε να μην γίνει άλλη αναφορά στη ρατσιστική επίθεση που του έγινε από τους συμπαίκτες τουchicagotribune.com

Η αστυνομία του Ιλινόις έχει ξεκινήσει ήδη έρευνες για το περιστατικό, με τον επικεφαλής της να αναφέρει ότι: «Ανεξάρτητα από αυτά τα γεγονότα, όλοι συμφωνούμε ότι είναι ένας αηδιαστικός τρόπος να αντιμετωπίζουμε έναν συμπαίκτη, έναν άνθρωπο και σίγουρα έναν φίλο».

Το θύμα από την πλευρά του ζήτησε να μην γίνει άλλη αναφορά στο περιστατικό, λέγοντας ότι: «Αγαπώ την ομάδα, είμαι σε αυτή και τα παιδιά είναι καλά. Μίλησα με έναν έναν ξεχωριστά και απολογήθηκαν. Τους είπα πως ένιωσα. Σας παρακαλώ μην είστε σκληροί μαζί τους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Αποκάλυψη - «Σε ένα μήνα θα κατέθετε για πολύκροτη υπόθεση»