Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα highlights από την τελευταία νίκη του – Πότε παίζει στον προημιτελικό

Newsbomb

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την εύκολη πρόκριση του Έλληνα τενίστα στον προημιτελικό του Barcelona Open.

Μέσα σε λιγότερο από μιάμιση ώρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 σετ του Άλεξ Ντε Μινόρ και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τους «8» του τουρνουά ATP της Βαρκελώνης. Οι αγώνες διεξάγονται σε χωμάτινη επιφάνεια και μάλιστα ένα από τα κορτ έχει το όνομα του «βασιλιά» Ράφα Ναδάλ. Σε αυτό, ο Έλληνας σούπερ σταρ του τένις θα δώσει τη «μάχη» του για πρόκριση στον ημιτελικό του θεσμού.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Φέλιξ Οζιέ Αλιασίμ το μεσημέρι της Παρασκευής (23.04), σε μια αναμέτρηση που δεν θα αρχίσει πριν από τις 14:50 σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης, με την Cosmote TV να έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του τουρνουά.

Στο παρελθόν οι δυο τενίστες έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές, με τον Τσιτσιπά να έχει τρεις νίκες έναντι δυο του Καναδού αντιπάλου του. Η τελευταία εξ αυτών ήταν στις 19 Μαρτίου 2021 όταν ο Τσιτσιπάς επικράτησε 2-1 σετ στον ημιτελικό του τουρνουά στο Ακαπούλκο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συντασσόμαστε με την Επιτροπή - Αισιόδοξος για ανάκαμψη μετά την πανδημία