ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με άνεση στα προημιτελικά της Βαρκελώνης

Στέφανος Τσιτσιπάς
InTime

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας σούπερ σταρ του τένις διέλυσε 2-0 σετ σε λιγότερο από μιάμιση ώρα τον Άλεξ Ντε Μινόρ και πέρασε στα προημιτελικά του Barcelona Open.

Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση και νίκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τενίστας χρειάστηκε 84 λεπτά για να επικρατήσει 2-0 σετ (7-5, 6-3) του Άλεξ Ντε Μινόρ και να προκριθεί στους «8» του Όπεν της Βαρκελώνης.

Ο Τσιτσιπάς, μετά την κατάκτηση στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο έχει βάλει πλώρη για έναν ακόμα τίτλο καθώς δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Έλληνας σταρ των κορτ τη φετινή σεζόν έχει συμμετάσχει σε επτά τουρνουά και έχει φτάσει σε όλα τουλάχιστον ως τα προημιτελικά, δείγμα της βελτίωσής του και του γεγονότος ότι ανήκει πλέον στην ελίτ του παγκοσμίου τένις.

Στον προημιτελικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ, ο οποίος νίκησε τον επίσης Καναδό Ντένις Σαποβάλοφ με 2-0 σετ. Αντίστοιχα, στους «8» έχει περάσει και ο φιναλίστ και ηττημένος από τον «Στεφ» στο Μόντε Κάρλο, Αντρέι Ρούμπλεφ. Ο Ρώσος νίκησε 2-1 τον Αλμπέρτ Ράμος Βινιόλας από την Ισπανία και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον επίσης Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Μπλόκο» για τα εμβόλια της AstraZeneca: Η ΕΕ λέει «όχι» σε 100 εκατ. επιπλέον δόσεις