Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Λευτέρης Πετρούνιας: Η συγκινητική απονομή με τον εθνικό ύμνο - Η ξεχωριστή αφιέρωση του (videos)

Βαγγέλης Πάτας Βαγγέλης Πάτας

Λευτέρης Πετρούνιας: Ο «βασιλιάς» των κρίκων επέστρεψε κι έγραψε ιστορία στη Βασιλεία, με τον ελληνικό ύμνο να ακούγεται για το πέμπτο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Πετρούνιας χάρη στον νέο θρίαμβό του, έγινε ένας από τους τρεις κορυφαίους σπεσιαλίστες στην 66χρονη ιστορία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων από το 1955 μέχρι σήμερα, σε οποιοδήποτε όργανο.

Ισοφάρισε τον Βλάση Μάρα των πέντε χρυσών μεταλλίων στο μονόζυγο (2002, 2004, 2006, 2009, 2010) και απέχει ένα βήμα από τον Ούγγρο εξπέρ του πλάγιου ίππου Κρίστιαν Μπέρκι, ο οποίος κατέχει το απόλυτο ρεκόρ με έξι ευρωπαϊκούς τίτλους στο ίδιο όργανο (2005, 2007, 2008, 2009, 2011, 2012).

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε μια εκπληκτική προσπάθεια και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του, αποδεικνύοντας ότι είναι ο κορυφαίος του αθλήματος. Μάλιστα, φρόντισε να την αφιερώσει στη σύζυγο και τις κόρες του...

Δείτε τη συγκινητική στιγμή, όπου ο Πετρούνιας ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, με τον ελληνικό εθνικό ύμνο να ακούγεται για ακόμα μια φορά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα έμοιαζε ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος: Η «ακτινογραφία» μιας υποθετικής σύρραξης