Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Λευτέρης Πετρούνιας: Η απονομή κι η υπόσχεση! «Δεν μπορεί να κλείσει η καριέρα μου στην τρίτη θέση»

Βαγγέλης Πάτας Βαγγέλης Πάτας

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Δείτε την απονομή του Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team και αναδείχθηκε χάλκινος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο κι έδωσε τη δική του υπόσχεση για το Παρίσι.

Ο Πετρούνιας έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια στον τελικό των κρίκων, ωστόσο ένα βηματάκι στην έξοδο του στοίχισε, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 15.200 βαθμούς. Κάπως έτσι έμεινε στην τρίτη θέση πίσω από τους εκπληκτικούς Κινέζους.

Ο μεγάλος αντίπαλος του Λευτέρη, ο Λιου Γιάνγκ έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια κι έχοντας υψηλότερο συντελεστή δυσκολίας στο πρόγραμμα του έφτασε τους 15.500 βαθμούς, κατακτώντας δίκαια το χρυσό μετάλλιο. Στη δεύτερη θέση, ο συμπατριώτης του, Χάου Γιόου, ο οποίος συγκέντρωσε 15.300.

Το χάλκινο μετάλλιο αποτελεί χωρίς αμφιβολία μεγάλη επιτυχία κι όπως τόνισε κι ο ίδιος αποτελεί μια δικαίωση, ωστόσο υπογράμμισε επίσης ότι: «Μου αρέσει κερδίζω και θα κάνω τα πάντα για να ξανακερδίζω την πρώτη θέση».

Γι' αυτό κι όταν ρωτήθηκε για το αν θα βρίσκεται στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκείνος έδωσε τη δική του υπόσχεση, λέγοντας: «εννοείται πως θα τα πούμε στο Παρίσι. Δε μπορεί να κλείσει η καριέρα μου στην τρίτη θέση»!

Η προσπάθεια που του χάρισε το μετάλλιο

Σε έναν τελικό πολύ υψηλού επιπέδου, ενά μικρό λάθος στην έξοδο έπαιξε σημαντικό ρόλο κι άφησε τον Πετρούνια στην τρίτη θέση του βάθρου, πίσω από τους δύο τρομερούς Κινέζους. Ο Λευτέρης, όμως, παραμένει πρώτος στις καρδιές όλων των Ελλήνων.

Δείτε πως μετέδωσε το Newsbomb τον τελικό των κρίκων

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινος Ολυμπιονίκης ο Λευτέρης Πετρούνιας! Έκανε ξανά περήφανη την Ελλάδα