ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακούστε ζωντανά την εκπομπή του Onsports! (audio)

Ακούστε ζωντανά την εκπομπή του Onsports! (audio)

Εκλεκτοί καλεσμένοι σχολιάζουν την υπόθεση του ΠΑΟΚ και την τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή, ο Γιάννης Γκούμας μιλάει για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και όλο το επιτελείο της DPG Digital Media ενημερώνει για τα τελευταία νέα στον αέρα του Alpha 98,9!

Ραντεβού με τους φιλάθλους στον «αέρα» των ερτζιανών της Αθήνας έχει και αυτό το Σάββατο (1/2) η παρέα του Onsports.

Ο Νίκος Συρίγος πίσω από το μικρόφωνο, ο Ηλίας Λαλιώτης στην παραγωγή της εκπομπής και ολόκληρη η συντακτική ομάδα της DPGDigitalMedia (Τάσος Νικολογιάννης, Δημήτρης Κοντός, Λευτέρης Μπακολιάς, Γιάννης Κουβόπουλος, Γιάννης Πάλλας, Χρήστος Γιαννούλης, Γιώργος Κυριακόπουλος, Γιώργος Φώσκολος, Δήμητρα Πολυχρονοπούλου, Σοφία Λυσιόβα, Γεράσιμος Λυμπέρης και Γωγώ Φούντα) σας υπόσχονται ένα ακόμα πλούσιο και ενημερωτικό μαγκαζίνοαπό τις 17:00 μέχρι τις 20:00 στην εκπομπή OnsportsFM από τη συχνότητα του Alpha 98,9.

Ένα τρίωρο «ταξίδι» στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης με ισχυρή άποψη, έγκυρο ρεπορτάζ, συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές και κάλυψη της αγωνιστικής δράσης σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η νέα αθλητική παρέα του Alpha 989 είναι εδώ και έχει ανοίξει τα φτερά της! «Πετάξτε» μαζί τους ακούγοντας ζωντανά την εκπομπή ΕΔΩ