ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Race for Autism GR: Στις 2 Απριλίου στο Πάρκο Τρίτση οι φιλανθρωπικοί αγώνες

Race for Autism GR: Στις 2 Απριλίου στο Πάρκο Τρίτση οι φιλανθρωπικοί αγώνες

Η Race for Autism GR μαζί με την All About Running, το υπουργείο Εργασίας και την Περιφέρεια Αττικής διοργανώνουν αγώνες στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό.

Αγώνας δρόμου αποστάσεων 5 και 10 χιλιομέτρων θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Τρίτση στις 2 Απριλίου 2022, Παγκόσμια Ημέρα ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό. Η πρωτοβουλία ανήκει στην ΑΜΚΕ Race for Autism Gr ενώ οργανωτής είναι η All about Running, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Περιφέρειας Αττικής.

Οι αγώνες θα προβληθούν live από την ΕΡΤ με την υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Δόμνα Μιχαηλίδου να δίνει την εκκίνηση.

Δείτε την προκήρυξη του αγώνα και το λινκ εγγραφών εδώ

Η δράση της Race for Autism GR

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Race for Autism Gr δημιουργήθηκε για την πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις διαταραχές του φάσματος του αυτισμού, καθώς και τις ανάγκες των αυτιστικών ατόμων και των οικογενειών τους.

Η Race for Autism Gr σκοπό έχει την προβολή και υποστήριξη δομών απασχόλησης και φιλοξενίας ατόμων με αυτισμό, όπως και τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων & αγώνων, την πραγματοποίηση συνεδρίων και ημερίδων ενημέρωσης, κατάρτισης και ευαισθητοποίησης του αυτισμού.

Στόχος της Race for Autism GR είναι με κάθε ευρώ που συγκεντρώνεται και ξοδεύεται για την αναζήτηση γνώσης μέσω έρευνας ή δημιουργίας πόρων να προσφέρει υποστήριξη σε συνηγόρους των μελών της, γονείς, αδέρφια, δασκάλους και οικογένειες που βιώνουν τον αυτισμό στην καθημερινότητα τους.

Περισσότερα για τη Race for Autism και το έργο της εδώ

Στηρίξτε τις δράσεις της Race For Autism GR με χορηγία/δωρεά Eurobank
Iban:GR6802600630000420200951676
Δικαιούχος RACE FOR AUTISM GR