ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ομπράντοβιτς: «Υποφέραμε για να κατακτήσουμε τίτλους»

Ομπράντοβιτς: «Υποφέραμε για να κατακτήσουμε τίτλους»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague όπου τόνισε πως είναι περήφανος για όσα έχουν καταφέρει οι παίκτες του, προσθέτοντας πως για να κερδίσεις τίτλους θα πρέπει να... υποφέρεις, γιατί... έτσι είναι το μπάσκετ!

Ο τεχνικός των «πρασίνων», σχολίασε το γεγονός πως επιστρέφει μετά από 20 χρόνια στην Κωνσταντινούπολη, όπου το 1992 είχε κατακτήσει το παρθενικό του τρόπαιο με την Παρτιζάν ως προπονητής, ενώ παράλληλα, τόνισε πως το φετινό Final 4 είναι αυτό που θα ήθελαν όλοι οι φίλοι του μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς:

Γεια σου Ζέλικο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ομάδα σου έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τίτλο της. Τι σημαίνει για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να κατακτά το τρόπαιο για δεύτερη σερί φορά;

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, γιατί το περσινό καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο και δεν ξέραμε τι ομάδα θα έχουμε. Κάναμε μερικές αλλαγές, αλλά ο πυρήνας έμεινε ο ίδιος. Είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε ξανά την Euroleague. Μετά τον τίτλο του 2000, παίξαμε ακόμη ένα τελικό το 2001 στην SuproLeague, αλλά υπήρχαν δυο διοργανώσεις εκείνη τη σεζόν. Φέτος, μετά τα προβλήματα του καλοκαιριού, είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε μέχρι εδώ. Η ομάδα ανταποκρίθηκε και έτσι έχουμε την ευκαιρία μας».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr