ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανδρέας Παχατουρίδης: «Ο Ατρόμητος γράφει ιστορία»

Ανδρέας Παχατουρίδης: «Ο Ατρόμητος γράφει ιστορία»

Την υποστήριξή του στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ατρόμητου, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος εξέφρασε ο δήμαρχος Περιστερίου, κ. Ανδρέας Παχατουρίδης.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Ατρόμητος έφθασε έως εδώ μέσα «από μία πορεία συναρπαστική, που «σφράγισε» και τη συμμετοχή της ομάδας μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για δεύτερη φορά στην ιστορία της».

Ο κ. Παχατουρίδης έκανε λόγο για μία επιτυχία, η οποία δεν ήταν τυχαία. «Είναι το απόσταγμα σκληρής δουλειάς και υποδειγματικής οργάνωσης από μία άξια Διοίκηση, που πολλά ελληνικά ποδοσφαιρικά σωματεία θα ήθελαν να είχαν...» είπε χαρακτηριστικά.

«Η ομάδα μας γράφει ιστορία. Θα είμαστε όλοι στον τελικό για να χειροκροτήσουμε και να υποστηρίξουμε την ομάδα της καρδιάς μας. Για να «ζήσουμε» τη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Με την ευχή να κερδίσει ο καλύτερος και αυτός να είναι ο Ατρόμητος, στέλνουμε στον Γιώργο Δώνη και τους παίκτες του το μήνυμα ότι μια ολόκληρη πόλη είναι υπερήφανη που την αντιπροσωπεύουν», ανέφερε κλείνοντας ο δήμαρχος Περιστερίου.