ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μποξέρ προσπάθησε να δαγκώσει το αυτί του αντιπάλου του κατά τη διάρκεια αγώνα

Μποξέρ προσπάθησε να δαγκώσει το αυτί του αντιπάλου του κατά τη διάρκεια αγώνα
Ο μποξέρ Έντγκαρ Μπερλάνγκα με τον μποξέρ Ανγκούλο
Twitter / @worldnews_guru

Τον Μάικ Τάισον πήγε να μιμηθεί ο μποξέρ Έντγκαρ Μπερλάνγκα κατά τη διάρκεια της μάχης του με τον Αλέξις Ανγκούλο

Ο μποξέρ Έντγκαρ Μπερλάνγκα έχασε την ψυχραιμία του στον 7ο γύρο και το πράγμα παραλίγο να ξεφύγει. Σε μια φάση που διέφυγε της προσοχής του διαιτητή, ο Μπερλάνγκα φαίνεται να δαγκώνει τον μποξέρ Ανγκούλο στον λαιμό, σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να του δαγκώσει το αυτί, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του!

«Έπαιζε με αγκωνίδια προσπαθώντας να ξεφύγει. Ήμουν έτοιμος να του την κάνω όπως ο Μάικ Τάισον», ανέφερε σχετικά, έχοντας τη δυνατότητα να συνεχίσει τον αγώνα και να πανηγυρίσει το 20-0 με ομώνυμη απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι το 1997, στο Παγκόσμιο Βαρέων Βαρών της WBA, ο Μάικ Τάισον είχε απέναντί του τον Εβάντερ Χόλιφιλντ, ο οποίος του είχε πάρει τον αέρα και τον είχε εκνευρίσει στους πρώτους γύρους, με αποτέλεσμα ο πρώτος να χάσει τα λογικά του και να κάνει δύο απόπειρες για να τον δαγκώσει. Στην πρώτη περίπτωση δέχθηκε ποινή δύο πόντων, ενώ στη δεύτερη -που ήταν και... γεμάτη- είδε τον διαιτητή να τον αποβάλει για την πράξη του.

«Το έκανα γιατί ήθελα να τον σκοτώσω. Δεν είχα καθόλου τον νου μου στη μάχη. Με έβγαλε εκτός πλάνων και όλα αυτά», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Τάισον, ο οποίος είχε προσθέσει πως δεν θα ήθελε να προβεί σε κάποια παρόμοια κίνηση στο μέλλον.